DE KLEINE ONDEUGD ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 757 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kleine Ondeugd Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 20:37 altijd goed..
16 sep 2022 om 9:50 Zoals altijd zijn de smaken FANTASTISCH. Bezorgtijd conform verwachting
13 sep 2022 om 19:42 Veel te laat bezorgd
10 sep 2022 om 23:06 Helaas het bier vergeten. Verder oké
2 sep 2022 om 21:06 Super fantastisch eten! Het wachten meer dan waard!
27 aug 2022 om 20:45 Had de dagmenu besteld, dit was erg lekker. Veel variatie en lekker warm. Het is te veel voor één persoon, maar ik heb ervan genoten
26 aug 2022 om 22:36 Heerlijk eten zoals we kennen van de Kleine ondeugd. Prijzig maar de porties waren zo groot dat we gerust met minder hadden uitgekomen. Nu eten we er morgen weer met 3 personen van. Geen straf!!
19 aug 2022 om 21:11 Twee verschillende menu’s besteld, en een type gekregen. Lijkt dus slimmer om heh goedkope dagmenu te bestellen. De bezorging liep bijna 75 minuten uit en het eten was lauw. Wel erg lekker, maar al met al wel veel mis, zeker voor deze prijs.
26 jul 2022 om 21:33 Eten was heerlijk en goed verzorgd. We hebben al vaker besteld. Deze keer de vis en garnalen. Echt superlekker.
25 jul 2022 om 22:37 Super lekker eten en leuk concept, langere bezorgtijd dan aangegeven helaas. Maar was het wachten meer dan waard zo lekker!!
25 jul 2022 om 22:30 Er was iets met uitgevallen bezorger waardoor we 2 uur hebben moeten wachten. We kregen wel drankjes kado en het eten was goed.
23 jul 2022 om 21:22 Erg lekker en leuk dat.je niet weet wat je krijgt. Royale portoes.