DE KLEINE ONDEUGD ROTTERDAM

DE KLEINE ONDEUGD ROTTERDAM wat de Thaise pot schaft

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 690 beoordelingen
30 nov 2021 om 10:27 Ondanks dat de bestelling al in de middag was geplaatst kwam het eten afgekoeld 45 minuten te laat aan. Echt jammer.
30 nov 2021 om 8:02 Het duurde even voordat het eten werd bezorgd maar het was het wachten waard. We hadden de dagmenu besteld met soep en we hebben zitten smullen. Wat een verschillende smaken. Zeer verfijnd. Echt een aanrader; dit gaan wij vaker doen!
29 nov 2021 om 20:06 Eigenlijk was 90 min wachten. Maar lekker eten.
28 nov 2021 om 0:05 Eten kwam pas na 2.5 uur. De reden was dat het erg druk was volgens hun . Volgende keer maar ergens anders bestellen.
26 nov 2021 om 20:54 Was weer heerlijk, deze keer het vegamenu, stipt op tijd, de bezorger met een grote glimlach, kletsnat geregend in de stromende regen.
25 nov 2021 om 21:35 Niks toe te voegen gewoon super lekker.
25 nov 2021 om 20:51 Super lekker eten voor een goede prijs. Meer dan genoeg. En goede service: ik had per ongeluk afhalen besteld ipv bezorgen. Na een telefoontje naar het restaurant werd het alsnog bezorgd. Super!
24 nov 2021 om 13:24 Was eerste keer en lekker gegeten
23 nov 2021 om 22:12 Food was really good, was tasty and quite hot, which i enjoyed. First time i have ordered here and would do so again. I didn't mind the delivery time which was about 40-50 mins, in my opinion totally okay for food that is made with love. I recommend.
22 nov 2021 om 8:32 Even op gewacht maar altijd zooooo lekker.
17 nov 2021 om 13:21 Het was een verrassing wat er zou komen, maar alles was even lekker! Gaan we zeker nog een keer uitproberen.
15 nov 2021 om 19:33 Goede smaak en flink portie. Was alleen niet heel warm meer.